LO YTRE SOGN

Kvart år markerar LO 1.mai, også LO Ytre Sogn som består av kommunane Hyllestad og Høyanger. I både 2020 og 2021 laga LO Ytre Sogn ein digital markering av 1.mai. 

Me produserte eit av innslaga for årets sending. Innslaget gir eit innsyn i kraftverka i Høyanger, og kva slags betydning vasskraft har hatt for Høyanger. Kunden ville også få fram fordeler med å vere fagorganisert. 

I denne videoen er det Cecilie som har lese inn Voiceover.
Dette var eit utruleg moro prosjekt! Kult å sjå korleis det ser ut inni kraftverka! 

Sjå heile videoen under!

Cecilie

TEKSTFORFATTEREN

Med fleire års erfaring som journalist, og utdanning i videomarkedsføring, er eg her for å skrive tekst til deg, om det er pressemelding, e-post, tekst til sosiale medium eller nettside. Eg stiller opp for deg, og gir deg tekst som sel og overbeviser målgruppa di. Eg er også historieforteljaren i bedrifta, og skriv manus til din video.

Når eg ikkje skriv tekst, jobbar eg med foto og redigering av både bilete og video

Christian

FOTOGRAFEN

Som kameramann, video-ansvarleg og fotograf, er eg klar for ein kvar situasjon du treng meg til. Mitt mål er å kunne gi deg eit visuelt fangande produkt som både sel og skapar oppmerksomheit.

Med eit kreativt auge kan eg visualisere dine idear. Har du problem med å komme på noko, så har eg garantert nokon idear på lager til deg.