Sognefjord Cabins

Inge Menes er mannen bak Sognefjord Cabins, hytteutleige i vakre Balestrand.

Han ynskte nye bilete, både innvendig og utvendig av dei fem hyttene han leiger ut. I tillegg til dette ynskte Inge nye bilete av Balestrand, for å vise fram området rundt hyttene. Her brukte me ein kombinasjon av dronefoto og stillbilde for å få heile perspektivet. 

Sjå meir av det me leverte til Inge her!

Cecilie

TEKSTFORFATTEREN

Med fleire års erfaring som journalist, og utdanning i videomarkedsføring, er eg her for å skrive tekst til deg, om det er pressemelding, e-post, tekst til sosiale medium eller nettside. Eg stiller opp for deg, og gir deg tekst som sel og overbeviser målgruppa di. Eg er også historieforteljaren i bedrifta, og skriv manus til din video.

Når eg ikkje skriv tekst, jobbar eg med foto og redigering av både bilete og video

Christian

FOTOGRAFEN

Som kameramann, video-ansvarleg og fotograf, er eg klar for ein kvar situasjon du treng meg til. Mitt mål er å kunne gi deg eit visuelt fangande produkt som både sel og skapar oppmerksomheit.

Med eit kreativt auge kan eg visualisere dine idear. Har du problem med å komme på noko, så har eg garantert nokon idear på lager til deg.