Om oss

Me er Cecilie & Christian

Me tenkjer annleis...

Me er eit produksjonsselskap som leverer innhald til nettsider og sosiale medium. Somtotalleverandør hjelper me deg gjennom heile prosessen.

Me held til i Fresvik, i gamle Sogn og Fjordane

Ta kontakt med oss for ein prat om kva me kan gjere for deg. Alt startar med ein ide. Me kanhjelpe deg til å få din ide til eit ferdig produkt.

Om Cecilie

Med fleire års erfaring som journalist, og utdanning i videomarkedsføring, er eg her for å skrive tekst til deg, om det er pressemelding, e-post, tekst til sosiale medium eller nettside. Eg stiller opp for deg, og gir deg tekst som sel og overbeviser målgruppa di. Eg er også historieforteljaren i bedrifta, og skriv manus til din video. Når eg ikkje skriv tekst, jobbar eg med foto og redigering av både bilete og video.

Om Christian

Som kameramann, video-ansvarleg og fotograf, er eg klar for ein kvar situasjon du treng meg til. Mitt mål er å kunne gi deg eit visuelt fangande produkt som både sel og skapar oppmerksomheit. Med eit kreativt auge kan eg visualisere dine idear. Har du problem med å komme på noko, så har eg garantert nokon idear på lager til deg.